Chec jumi-juma

Postat de housy in Prajituri
24 Sep 2010 | 4333 vizualizari
Chec jumi-juma

Ingrediente

  • 5 oua
  • 10 linguri faina
  • 10 linguri ulei
  • 10 linguri zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 2 pliculete zahar vanilinat
  • un pumn nuci 
  • 3 linguri cacao
  • putina ciocolata
  • un praf de sare
  • fulgi de ciocolata

Mod de preparare

 

  • se bat la mixer ouale cu zaharul si zaharul vanilinat
  • apoi se adauga faina, praful de copt si uleiul
  • se presara un praf de sare
  • se continua mixarea
  • se incinge cuptorul
  • se aseaza hartie de copt in doua tavi micute pentru chec
  • in ambele tavi se toarna jumatate din compozitia facuta
  • se presara nuci rupte micut si fulgi de ciocolata
  • in compozitia ramasa se adauga cacaoa si se mixeaza pana la omogenizare
  • se toarna in tavi si partea maro din compozitie
  • se presara cubuletele de ciocolata
  • se da la cuptor
  • se lasa 30 min
  • inainte de a scoate se incearca checul cu o scobitoare
  • se scoate din cuptor si din tava cat e fierbinte si se aseaza pe o tava peste care am pus o coala de hartie.
  • se serveste rece 

                                                   Delicios de servit cu un pahar de lapte rece!                 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec jumi-juma" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Prajitura cu crema mascarpone, ciocolata si capsuni

Postat de caroline

Prajitura cu crema mascarpone, ciocolata si capsuni

Blatul :   Intr-un castron punem zaharul impreuna cu untul si mixam bine pana ce totul devine o crema. Untul trebuie scos din timp din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei si...

Citeste continuarea

Pandispan cu caise

Postat de gurita_ta2005

Pandispan cu caise

Caisele se taie feliute subtiri se pun intr-un castron,acoperite cu 1 lingura de zahar brun si se lasa in frigider pana a doua zi. Albusurile se separata de galbenusuri,se pun in castroane...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.09.2010, 22:29
gustosel
la 24.09.2010, 23:10
[
la 25.09.2010, 13:30
foarte frumos arata!
la 25.09.2010, 17:44
cu ciocolatica
la 25.09.2010, 21:51
foarte bun!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking