Chec red velvet (de post)

Postat de susu in Prajituri
8 Ian 2014 | 5179 vizualizari
Chec red velvet (de post)

O minunatie de chec cu textura umeda si fina, incercati-l si nu veti regreta. Nici n-am crezut ca poate iesi asa o minunatie

Ingrediente

  • 1/2 cana de 250 ml de ulei
  • 2 linguri cu varf de cacao
  • 1 cana de zahar
  • 400 gr sfecla rosie
  • 50 gr ciocolata neagra
  • 1 fiola esenta vanilie
  • lamaie
  • 2 cani de faina
  • 1 plic praf de copt
  • 0.25 lgt bicarbonat

Mod de preparare

Toate ingredientele se masoara cu aceeasi cana. Sfecla se coace si se blenduieste (400 gr dupa ce s-a curatat). Mixam zaharul cu uleiul, adaugam sfecla, vanilia si ciocolata taiata marunt. Amestecam separat ingredientele uscate dupa care le incorporam la cele lichide si amestecam cu telul. Se da pentru vreo ora jumate la cuptor, facem testul cu scobitoarea atat pe margini cat si in centru, daca la mijloc nu este gata se mai lasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec red velvet (de post)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Desert prajitura delicioasa zmeura

Postat de Constelatialeu

Desert prajitura delicioasa zmeura

Mai intai, am pus la topit pe baie de aburi, ciocolata si smantana dulce, atentie nu trebuie sa fiarba; apoi am bagat la frigider pentru 2 ore, dupa care am mixat bine pana am obtinut o crema...

Citeste continuarea

Savarina uriasa sau Baba au Rhum

Postat de simona72

Savarina uriasa sau Baba au Rhum

In vasul robotului de bucatarie am pus faina, sarea si zaharul. Le-am amestecat cu o lingurita. Intr-o cana am pus drojdia, 2 linguri lapte caldut si 1 lingura de faina si am amestecat bine pina...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.01.2014, 12:44
Ce faina idee
la 08.01.2014, 12:48
la 08.01.2014, 13:13
ce idee , cu sfecla rosie , super
la 08.01.2014, 13:28
bun
la 08.01.2014, 14:08

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking