Ingrediente
- 1.Chec cu măsline, roşii uscate şi parmezan
- •250 g de făină
- •1/2 plic de praf de copt
- •3 ouă mari
- •120 ml de ulei
- •120 ml de lapte
- •2 căţei de usturoi
- •15 măsline
- •Vreo 15 roşii uscate
- •80 g de caşcaval ras
- •40 g de parmezan ras
- •Sare
- •piper
- 2.Chec cu peşte afumat şi măsline
- •150 g de peşte afumat
- •3 ouă
- •75 g de făină
- •200 ml de lapte
- •100 g de caşcaval ras
- •50 ml de ulei
- •1 pumn de măsline verzi fără sâmburi
- •1 linguriţă de praf de copt
Mod de preparare
1.Taie felii usturoiul, măslinele şi roşiile. Amestecă faina cu praful de copt, adaugă gălbenuşurile, laptele şi uleiul treptat. Piperează. Bate albusurile spumă, cu puţină sare. Încorporează usor în preparat. Adaugă legumele şi brânzeturile, amestecă bine. Pune în tavă de chec unsă cu ulei şi tapetată cu făină la 200°C, termostat 6-7, timp de 45 de minute. Lasă la răcit.
2.Taie felii măslinele şi peştele. Într-un castron amestecă toate ingredientele: peşte, făină, praf de copt, ouă lapte, caşcaval,ulei, măsline . Pune în tavă de chec unsă cu ulei şi tapetată cu făină la 200°C, termostat 6-7, timp de 20 de minute. Decorează cu roşii mici şi salată.
Daca ti-a placut reteta noastra "Checuri sărate" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (7)
|