Ingrediente
- 175 g biscuit cu unt (petit beure)
- 50 g unt lichid Rama
- 500 g mascarpone
- 250 g ricotta
- 150 g zahar pudra
- 4 oua
- Sucul si coaja de lal 2 lamai
- sirop de capsuni pentru servit
Mod de preparare
Tocati biscuitii marunt. Daca aveti robot foarte bine, daca nu va chinuiti ca mine cu o punga si un sucitor J Amestecati-i apoi cu untul si puneti totul intr-o tava .Dati tava la cuptor pentru 10 minute.
In acest timp pregatim crema. Mixati ricotta cu zaharul.Adaugati mascarpone si ametecati totul bine. Adaugam coaja si sucul de lamaie. Incorporati ouale unul cate unul. Turnati crema peste biscuit si coaceti totul aproximativ o ora .
Lasati la racit minim 3 ore in frigider dupa care se serveste.
Se poate servi cu diverse topinguri de caramel sau sosuri de fructe.
Noi am servit cu sirop de capsuni J
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake - 2 ani de bucataras :)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (25)
|