Cheesecake combinat

Postat de GeorgianaGrigorescu in Prajituri
3 Ian 2017 | 2838 vizualizari
Cheesecake combinat

Bunatati pentru colindatori. Pentru ca unii iubesc ciocolata, iar altii fructele, a trebuit sa le combin pentru a fi toata familia satisfacuta.

Ingrediente

  • 350 g biscuiti
  • 150 g unt
  • 50 g ciocolata cu lapte
  • 100 ml smantana pentru frisca
  • 3-4 linguri fineti
  • 200 g crema de branza
  • 400 g iaurt 10 % grasime
  • 200 g smantana 25 % grasime
  • 100 g zahar pudra
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 10 g gelatina
  • biscuiti oreo
  • chipsuri de ciocolata
  • visine
  • fructe de padure
  • ciocolata alba

Mod de preparare

Mai intai, macinam biscuitii. Topim ciocolata cu untul si le adaugam peste biscuiti. Amestecam bine, apoi asezam compozitia intr-o tava rotunda detasabila, presand-o usor.

Mixam 100 ml smantana pentru frisca grasime 35%, apoi o amestecam cu 3-4 linguri de finetti. Distribuim aceasta compozitie peste biscuiti si introducem tava la rece.

Mixam crema de branza, adaugam iaurtul, smantana si zaharul pudra. Omogenizam bine. Adaugam si smantana pentru frisca batuta si, la final, gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic. Turnam aceasta compozitie in tava si nivelam.

Pentru partea superioara a prajiturii am facut triunghiuri din biscuiti oreo maruntiti, chipsuri de ciocolata, visine si fructe de padure si am distribuit si putina ciocolata alba topita. Fructele pot fi folosite simple sau puteti face un jeleu (se adauga zahar dupa gust si se fierb cateva minute, iar dupa ce se racoresc se adauga putina gelatina).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake combinat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Bavareza de zmeura,vanilie si ciocolata alba

Postat de comanligia

Bavareza de zmeura,vanilie si ciocolata alba

Blatul: Se bat albusurile spuma cu putina sare. Cand albusurile au crescut se adauga zaharul. Se amesteca zaharul pudra cu migdalele si se pun peste albusurile batute. Se amesteca usor si se...

Citeste continuarea

Prajitura Fulg de nea

Postat de licurici_lra

Prajitura Fulg de nea

Pentru blat, se mixeaza galbenusurile cu apa si zaharul, pana se albesc si isi dubleaza volumul. Faina se amesteca cu praful de copt, apoi se incorporeaza in compozitia cu galbenusuri. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.01.2017, 21:21
la 03.01.2017, 21:29
Yammy!
la 03.01.2017, 21:32
la 03.01.2017, 21:52
Simplu si gustos!
la 03.01.2017, 21:54

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking