Ingrediente
- Blat:
- 200 g biscuiti obisnuiti
- 50 g nuca
- 150 g unt
- 3 linguri cacao
- 2 linguri zahar
- Crema:
- 500 g branza de vaci
- 200 ml frisca lichida
- 100 g zahar
- 3 oua
- 50 g ciocolata rasa
- esenta de rom
- Glazura:
- 100 g ciocolata
- 100 ml frisca lichida
Mod de preparare
Pesmetul de biscuiti se amesteca impreuna cu zaharul,cacaoa si nuca macinata.Se adauga untul topit si racit si se omogenizeaza.
Compozitia rezultata se pune intr-o forma de tort detasabila si se formeaza baza.
Toate ingredientele pentru crema le-am pus la robot si le-am mixat pana au devenit o crema fina si pufoasa.
Am turnat crema peste blatul de biscuiti,am uniformizat si dat la cuptor la foc mic,pana a inceput sa se rumenesca.
Cat era inca fierbinte am turnat deasupra glazura de ciocolata,preparata din 100 g ciocolata topita impreuna cu 100 ml frisca lichida.
Am dat la rece pentru cca 2 ore,apoi am taiat in portii cat mai generoase. :)))
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (89)
|