Cheesecake cu Napolitane si Lamaie

Postat de BakeUpArtist in Dulciuri
29 Oct 2016 | 2827 vizualizari
Cheesecake cu Napolitane si Lamaie

Astăzi am avut chef de ceva dulce, fresh și extrem de simplu de făcut. Mai ales că m-am orientat la ce mai aveam prin frigider și prin dulap, și am spus să fac o rețetă simplă, dar aromată.  

Ingrediente

  • 15 napolitane cu crema de vanilie;
  • 250 g ricotta;
  • 250 g mascarpone;
  • 2 linguri zeama de lamaie;
  • 1 lingura coaja de lamaie;
  • 2 oua;
  • 1 lingura faina;
  • 100 g zahat pudra;
  • un praf de sare;

Mod de preparare

- Tapetați tava cu unt și cu hârtie de copt, apoi așezați napolitanele, fără a lăsa spațiu între ele;

- Într-un bol puneți ouăle, sarea, ricotta, brânza mascarpone, zahărul, coaja și sucul de lămâie și mixați bine, până ce aveți o compoziție omogenă și cremoasă;

- Turnați peste napolitane și dați la cuptor la foc mediu pentru 20 de minute;

 

- Dați cheesecake-ul la frigider cel puțin 2 ore înainte de a-l servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu Napolitane si Lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Desert galuste cu prune in crusta de biscuiti

Postat de MotanLaOale

Desert galuste cu prune in crusta de biscuiti

Cartofii se fierb in coaja. Se curata fierbinti de coaja si se dau imediat pe razatoare sau se paseaza cu telul de facut piure. Se toarna uleiul si se amesteca bine, bine si cu un praf de...

Citeste continuarea

Dovleac copt cu nuci caramelizate si frisca

Postat de Constelatialeu

Dovleac copt cu nuci caramelizate si frisca

Mai intai am cules dovleacul,l-am impartit in doua, ca era mare, cca 7 kg si apoi am zis sa-i fac ce i-am facut, ca sa nu se strice.... Am luat tava de la aragaz, am asezat hartie de copt, am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.10.2016, 16:06
ce super arata
la 29.10.2016, 17:29
Multumesc frumos!
la 29.10.2016, 19:26
Imi place ca si aspect si daca e cu lamaie, imi place mult si la gust!
la 29.10.2016, 20:07
Ce bine atara !
la 29.10.2016, 22:00
minunat

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking