Ingrediente
- 15 napolitane cu crema de vanilie;
- 250 g ricotta;
- 250 g mascarpone;
- 2 linguri zeama de lamaie;
- 1 lingura coaja de lamaie;
- 2 oua;
- 1 lingura faina;
- 100 g zahat pudra;
- un praf de sare;
Mod de preparare
- Tapetați tava cu unt și cu hârtie de copt, apoi așezați napolitanele, fără a lăsa spațiu între ele;
- Într-un bol puneți ouăle, sarea, ricotta, brânza mascarpone, zahărul, coaja și sucul de lămâie și mixați bine, până ce aveți o compoziție omogenă și cremoasă;
- Turnați peste napolitane și dați la cuptor la foc mediu pentru 20 de minute;
- Dați cheesecake-ul la frigider cel puțin 2 ore înainte de a-l servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu Napolitane si Lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|