Cheesecake cu nuci si caramel

Postat de Dea_Dea in Dulciuri
11 Oct 2014 | 4658 vizualizari
Cheesecake cu nuci si caramel

Idee venita pe moment :))

Ingrediente

  • BLAT:
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita cacao
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt cu sofran Dr.Oetker
  • esenta de rom Dr.Oetker.
  • CREMA DE BRANZA.
  • 200 gr branza de vaci
  • 2-3 linguri zahar
  • un borcan de 400 gr smantana de casa
  • 1 lingurita gelatina Dr.Oetker+ 3 linguri de apa

  • MAI AVEM NEVOIE DE :
  • 4-5 nuci
  • sos caramel

Mod de preparare

BLAT: Oule se bat bine cu praful de sare si zaharul pana isi dubleaza volumul. Se adauga uleiul si se mixeaza in continuare. La final se adauga praful de copt, faina si cacaoa. Se amesteca bine si se pune in forma de chec. Se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit  30 -35 min . Cand este copt se scoate si se lasa la racit.

CREMA: Branza se pune in castron cu zahar, se amesteca si se lasa cateva minute apoi se mixeazacu blender-ul. Smantana se pune in bol inalt si se bate bine pana devine spumoasa. Gelatina se pune la hidratat cu apa 5 min , apoi se dizolva pe abur .
Frisca se amesteca cu branza si apoi punem gelatina si punem peste blat in forma in care s-a copt. Se da la frigider.
Sa va spun cum am facut eu :
Blatul l-am taiat in doua pe lung, am decupat rotunduri cu forma . In forma rotunda am pus blat , miez de nuca , crema de branza , blat si iarasi crema de branza. Puteti face simplu , doar blat si crema de branza. Se orneaza cu sos caramel

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu nuci si caramel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chec din albusuri cu stafide

Postat de gurita_ta2005

Chec din albusuri cu stafide

Stafidele se lasa intr-un bol cu esenta de rom, pentru circa 2 ore. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare cateva minute, dupa care, adaugam zaharul si mixam pana devine ca o bezea....

Citeste continuarea

Desert covrigi Polonezi

Postat de eumimi

Desert covrigi Polonezi

Punem faina intr-un bol. Incalzim laptele impreuna cu untul, lasam pe foc pana cand se topeste untul. Adaugam peste lapte si uleiul ( trebuie sa fie o compozitie usor calduta, nu fierbinte)...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.10.2014, 20:45
2 portii va rog
la 11.10.2014, 20:45
la 11.10.2014, 20:48
la 11.10.2014, 20:50
Foarte bun. Ma servesc!
la 11.10.2014, 20:52
Da da Rocsi , te poftesc

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking