Cheesecake cu seminte de canepa si ghimbir confiat

Postat de Valclaudia in Dulciuri
19 Iun 2015 | 3076 vizualizari
Cheesecake cu seminte de canepa si ghimbir confiat

Ingrediente

Blat:
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 4 albusuri
  • un praf de sare
  • 4 linguri indulcitor Clio
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 lingurite cu varf pudra de cacao
  • 2 linguri seminte de canepa
Umplutura:
  • 800 gr. branza proaspata degresata
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 4 galbenusuri
  • 5 linguri indulcitor clio
  • 1 lingura seminte de canepa
  • cca.50 gr. ghimbir confiat
Decor:
  • 1 lingura indulcitor Clio

Mod de preparare

Separam albusurile de galbenusuri.

Peste albusuri punem 4 linguri indulcitor Clio, un praf de sare si batem albusurile spuma.

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Peste albusurile batute spuma adaugam pudra de cacao, praful de copt si taratele de ovaz.

Amestecam totul gu grija cu o lingura de lemn, apoi turnam acest amestec in tava tapetata cu hartie de copt.

Presaram 2 linguri seminte de canepa decorticata.

Dam la cuptor, cca 10 minute, periada in care ne ocupam de umplutura.

Amestecam galbenusurile cu esenta de vanilie, indulcitorul si 1 lingura seminte de canepa.

Adaugam branza degresata, mixam pana se omogenizeaza.

Scoatem tava din cuptor, turnam umplutura, nivelam, presaram seminte de canepa si asezam din loc in loc bucatele de ghimbir confiat.

Dam din nou tava la cuptor, reducem temperatura la 150 grade si lasam tarta in cuptor pentru o ora.

Scoatem tarta din cuptor, o desprindem cu grija de pe hartie, o asezam pe un gratar sa se raceasca, decoram cu indulcitor pudra si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu seminte de canepa si ghimbir confiat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Waffa

Postat de Pungasa_Rogue

Waffa

Se separa albusul de galbenus. Se bate albusul cu un praf de sare. Apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana devine bezea. Se adauga galbenusul si uleiul si se incorporeaza. Dupa aceea se...

Citeste continuarea

Clatite cu Crema de Mascarpone

Postat de BakeUpArtist

Clatite cu Crema de Mascarpone

Pentru aluat, se bat bine ouăle, se adaugă laptele și apa, și apoi se îngroașă cu făină. Se lasă aproximativ 30 de minute, apoi se coc clătitele într-o tigaie teflonată...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.06.2015, 19:24
la 19.06.2015, 19:25
la 19.06.2015, 19:43
Bun bun
la 19.06.2015, 19:49
la 19.06.2015, 20:17
Semințe de cânepă n-am folosit până acum

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking