Cheesecake cu urda,ciocolata si cocos

Postat de petruta_ionela84 in Dulciuri
15 Oct 2013 | 5269 vizualizari
Cheesecake cu urda,ciocolata si cocos

Ingrediente

  • 300 g Bicuiti
  • 250 g unt
  • 700 g urda
  • 300 ml lapte
  • 250 g zahar
  • esenta de rom
  • 1-1/2 pachetel de gelatina
  • 100 g ciocolata
  • 100 g nuca de cocos
  • 2 lg lichior de cocos

Mod de preparare

1.Dam biscuitii prin razatoarea mare si ii amestecam cu untul topit,intindem pe fundul tavii cu inel detasabil

2.Punem gelatina la hidratat in  150 ml apa aprox 10 min

3.Urda o sfaramam bine si apoi o mixam cu zaharul si laptele pana devine ca o crema adaugam lichiorul,esenta de rom si nuca de cocos

4.incalzim gelatina pe bain-marie pana se topeste si apoi o adaugam compozitiei de urda rasturnam totul in tava

5.topim ciocolata si turnam deasupra compozitiei, amestecam usor astfel incat sa creem efectul"marmorat"

6.dam la rece pt min 3 ore(eu l-am lasat o noapte)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu urda,ciocolata si cocos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert cornulete cu dulceata de gutui

Postat de reisnaor_2006

Desert cornulete cu dulceata de gutui

      Dizolvam pliculetul de drojdie in 2-3 linguri de lapte cald. Mierea si untul le dizolvam in restul de lapte cald. Adaugam faina si framantam pana obtinem un aluat moale...

Citeste continuarea

Bomboane Raffaello (reteta video)

Postat de JamilaCuisine

Bomboane Raffaello (reteta video)

Amestecam nuca de cocos cu laptele condensant si lasam 15 minute pentru ca nuca sa absoarba laptele. Verificam consistenta amestecului si daca mai este nevoie adaugam nuca de cocos. Formam apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.10.2013, 22:09
bun bun
la 15.10.2013, 22:11
Arata bine
la 15.10.2013, 22:12
Multumesc
la 15.10.2013, 22:16
ce bine arata
la 15.10.2013, 22:17

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking