Cheesecake cu urda,ciocolata si cocos

Postat de petruta_ionela84 in Dulciuri
15 Oct 2013 | 5250 vizualizari
Cheesecake cu urda,ciocolata si cocos

Ingrediente

  • 300 g Bicuiti
  • 250 g unt
  • 700 g urda
  • 300 ml lapte
  • 250 g zahar
  • esenta de rom
  • 1-1/2 pachetel de gelatina
  • 100 g ciocolata
  • 100 g nuca de cocos
  • 2 lg lichior de cocos

Mod de preparare

1.Dam biscuitii prin razatoarea mare si ii amestecam cu untul topit,intindem pe fundul tavii cu inel detasabil

2.Punem gelatina la hidratat in  150 ml apa aprox 10 min

3.Urda o sfaramam bine si apoi o mixam cu zaharul si laptele pana devine ca o crema adaugam lichiorul,esenta de rom si nuca de cocos

4.incalzim gelatina pe bain-marie pana se topeste si apoi o adaugam compozitiei de urda rasturnam totul in tava

5.topim ciocolata si turnam deasupra compozitiei, amestecam usor astfel incat sa creem efectul"marmorat"

6.dam la rece pt min 3 ore(eu l-am lasat o noapte)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu urda,ciocolata si cocos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Impletituri dulci

Postat de mirela0911

Impletituri dulci

Intr-un vas larg, se cerne faina. Pe margine, se pune sarea si se face in mijloc o adancitura. Intr-un ibric, se incalzeste 100 ml lapte, se adauga 1 lgt zahar si 2 lg faina, se amesteca apoi...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu nuca Sumegi

Postat de gicuta69

Desert prajitura cu nuca Sumegi

Blat: Mixam albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul in 3-4 reprize si mixam in continuare pana albusurile vor deveni ca o bezea tare si lucioasa. Amestecam nucile cu faina si le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.10.2013, 22:09
bun bun
la 15.10.2013, 22:11
Arata bine
la 15.10.2013, 22:12
Multumesc
la 15.10.2013, 22:16
ce bine arata
la 15.10.2013, 22:17

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking