Chesecake american cu fructe de padure

Postat de cristinne in Torturi
17 Mar 2012 | 6680 vizualizari
Chesecake american cu fructe de padure

E prima data cand fac varianta asta dar este absolut delicios!!!

Ingrediente

  • 250 gr crema de branza;
  • 250 gr branza dulce proaspata de vaci;
  • 200 ml smantana dulce;
  • 1 vanilie;
  • 150 gr zahar brun;
  • 2 oua;
  • coaja rasa de lamaie;
  • o mana de fructe de padure
  • 150 gr biscuiti petit beurre;
  • 100 gr unt topit

Mod de preparare

Se face blatul de biscuite din biscutii sfarmati si untul topit.  Se pun in forma si se batatoreste. Se pun intr-un vas toate ingredientele (mai putin fructele)  si se baga blenderul in ele. Este incredibil de usoara reteta. Dupa cateva minute de blenduit, pana totul arata ca o crema fina lichida, se aseaza peste blatul de biscuiti. Se introduce la cuptorul preincalzit la foc f mic (140-150 grade) timp de 50-60 de minute pana observam ca marginile tartei sunt aurii maro insa mijlocul este usor gelatinos. Atuni se opreste focul si se lasa la racit in cuptor cu usa eventual crapata ca sa evitam craparea tartei. Dupa racire, se pun deasupra fructele de padure (iarna am doar congelate si decongelate dupa) si se pudreaza cu zahar. Se baga la frigider pt cateva ore si se consuma rece. Este divin gustul!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chesecake american cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert tort Castel

Postat de momo121

Desert tort Castel

Pentru blatul galben:         Separam albusurile de galbenus.      Albusurile le batem spuma cu praful de sare, pe urma punem zaharul si mixam usor pana...

Citeste continuarea

Tort Egiptean si un an de Bucataras.ro

Postat de Pungasa_Rogue

Tort Egiptean si un an de Bucataras.ro

Pregatirea folior: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se bat albusurile cu un praf de sare, dupa care se mixeaza cu zaharul pana cand devin ca o bezea. Se adauga faina si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.03.2012, 20:07
bunatate!!!
la 17.03.2012, 20:29
super delicios
la 17.03.2012, 20:37
delicioasa
la 17.03.2012, 20:42
nu ma las...trebuie sa fac si eu
la 17.03.2012, 20:52
delicios.

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking