Chicken strips cu cartofi prajiti

Postat de r3nat02006 in Pui
7 Feb 2013 | 3224 vizualizari
Chicken strips cu cartofi prajiti

Ingrediente

  • 1piept de pui
  • 100 gr pesmet
  • 50 gr faina
  • 2 oua
  • 30 gr amestec condimente (busuioc, chilii, sare, piper,)
  • 100 ml ulei
  • 500 gr cartofi
  • 5 catei de usturoi
  • 1 iaurt mic
  • 1 firicel cimbru proaspat

Mod de preparare

 Se feliaza pieptul de pui in fasii de 1-2 cm, apoi se dau mai intai prin faina, apoi prin ou si la sfarsit prin pesmetul amestecat cu condimente. Se pun in tigaia cu ulei incins. Se lasa 1min pe fiecare parte iar apoi se scot intr-un castron tapetat cu servetele pentru a se elimina excesul de ulei. Se repeta procedeeul pana se termina tot pieptul. In cuptor se introduc cartofii taiati si condimentati dupa gust si se lasa pentru 30-40min la foc mic  pana ajung la consistenta dorita. Se servesc cu sos de usturoi si iaurt.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chicken strips cu cartofi prajiti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pulpe de Pui la Cuptor in Vin Rosu (Reteta Video)

Postat de Ina75

Pulpe de Pui la Cuptor in Vin Rosu (Reteta Video)

Tocam marunt usturoiul. Taiem ceapa solzisori. Taiem rosiile in felii. Incalzim cuptorul. Pregatim o tava pentru cuptor in care punem uleiul.Adaugam ceapa si feliile de rosie....

Citeste continuarea

Rulouri din piept de pui cu carnat si cascaval

Postat de mirela0911

Rulouri din piept de pui cu carnat si cascaval

Se spala pieptul de pui, se sterge bine cu prosoape absorbante si se taie in doua. Se bate carnea ca pentru snitele dar nu asa subtiri. Se condimenteaza cu sare si piper. Se asaza peste felia de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.02.2013, 14:29
bun
la 07.02.2013, 15:01
pfai, ce pofta mi-ai facut
la 07.02.2013, 19:03
delicios
la 07.02.2013, 19:12
la 07.02.2013, 20:17

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking