Chifle gustoase

Postat de Irina in Piine
16 Mar 2010 | 4026 vizualizari
Chifle gustoase

Copiilor mei le plac painicile. Dintr-o mana de masline, mozzarella si suncuta iata ce-am facut:

Ingrediente

  • 170 ml lapte
  • 1 lgt sare
  • 280 g faina alba
  • 1 lgt drojdie uscata
  • 4-5 masline
  • 2-3 felii mozzarella
  • 1 felie sunca de Praga

Mod de preparare

Se pun ingredientele in ordinea mentionata in masina de paine, unde isi fac de cap 1h si 35min.

Se scoate aluatul din vas, se imparte in 8 bile egale ca dimensiuni si se intinde fiecare bila pentru a obtine o forma dreptunghiulara. Pe fiecare dreptunghi am asezat masline taiate felii, bastonase de mozzarella, sunca (cate un ingredient pe dreptunghi sau combinate).

Am rulat aluatul si am crestat fiecare chifla formata dupa care le-am uns cu ou si le-am asezat in tavitele masinii. La cateva chifle am presarat parmezan pe deasupra.

Am pus tavitele in masina de paine la copt, pana la finalul programului(46 min). Cand a bipait masina am terminat si eu treaba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle gustoase" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Paine bruna

Postat de mihaelar63

Paine bruna

Am pus faina intr-un vas incapator . Am amestecat drojdiile cu putina apa calduta , miere si putina faina . Am facut o adancitura in mijlocul fainii si am pus amestecul cu...

Citeste continuarea

Challah, paine evreiasca

Postat de RODIMUR

Challah, paine evreiasca

Se frământă un aluat din: făină, apă rece, oul întreg, gălbenușurile, mierea, drojdia mărunțită, zahărul tos și sarea. Când aluatul este ferm, se încorporează...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.03.2010, 23:51


bantui pe aici la ora asta mi se face cam foame mai ales ca azi am mancat putin...
la 17.03.2010, 00:49
super,arata foarte bine,cred ca gustul nu se mai discuta,felicitari
la 17.03.2010, 19:37
Gustoase, intr-adevar!

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking