Chifle gustoase

Postat de Irina in Piine
16 Mar 2010 | 4026 vizualizari
Chifle gustoase

Copiilor mei le plac painicile. Dintr-o mana de masline, mozzarella si suncuta iata ce-am facut:

Ingrediente

  • 170 ml lapte
  • 1 lgt sare
  • 280 g faina alba
  • 1 lgt drojdie uscata
  • 4-5 masline
  • 2-3 felii mozzarella
  • 1 felie sunca de Praga

Mod de preparare

Se pun ingredientele in ordinea mentionata in masina de paine, unde isi fac de cap 1h si 35min.

Se scoate aluatul din vas, se imparte in 8 bile egale ca dimensiuni si se intinde fiecare bila pentru a obtine o forma dreptunghiulara. Pe fiecare dreptunghi am asezat masline taiate felii, bastonase de mozzarella, sunca (cate un ingredient pe dreptunghi sau combinate).

Am rulat aluatul si am crestat fiecare chifla formata dupa care le-am uns cu ou si le-am asezat in tavitele masinii. La cateva chifle am presarat parmezan pe deasupra.

Am pus tavitele in masina de paine la copt, pana la finalul programului(46 min). Cand a bipait masina am terminat si eu treaba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle gustoase" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Paine de casa si doi ani de bucataras

Postat de AdrianUdrea

Paine de casa si doi ani de bucataras

Mai intai se cerne faina intr-un vas adanc si se face o adancitura la mijloc. Se prepara maiaua. Se freaca drojdia cu zaharul pana se lichefiaza, se adauga putina apa calda si putina faina...

Citeste continuarea

Batoane cu miere si mac, de post

Postat de merisor67

Batoane cu miere si mac, de post

Cernem făina într-un vas și o lăsăm la temperatura camerei, cu o oră înainte de a ne apuca de lucru. Facem o adâncitură la mijlocul ei, unde adăugăm drojdia...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.03.2010, 23:51


bantui pe aici la ora asta mi se face cam foame mai ales ca azi am mancat putin...
la 17.03.2010, 00:49
super,arata foarte bine,cred ca gustul nu se mai discuta,felicitari
la 17.03.2010, 19:37
Gustoase, intr-adevar!

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking