Chifle gustoase

Postat de Irina in Piine
16 Mar 2010 | 4034 vizualizari
Chifle gustoase

Copiilor mei le plac painicile. Dintr-o mana de masline, mozzarella si suncuta iata ce-am facut:

Ingrediente

  • 170 ml lapte
  • 1 lgt sare
  • 280 g faina alba
  • 1 lgt drojdie uscata
  • 4-5 masline
  • 2-3 felii mozzarella
  • 1 felie sunca de Praga

Mod de preparare

Se pun ingredientele in ordinea mentionata in masina de paine, unde isi fac de cap 1h si 35min.

Se scoate aluatul din vas, se imparte in 8 bile egale ca dimensiuni si se intinde fiecare bila pentru a obtine o forma dreptunghiulara. Pe fiecare dreptunghi am asezat masline taiate felii, bastonase de mozzarella, sunca (cate un ingredient pe dreptunghi sau combinate).

Am rulat aluatul si am crestat fiecare chifla formata dupa care le-am uns cu ou si le-am asezat in tavitele masinii. La cateva chifle am presarat parmezan pe deasupra.

Am pus tavitele in masina de paine la copt, pana la finalul programului(46 min). Cand a bipait masina am terminat si eu treaba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle gustoase" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Paine impletita cu dovlecei si parmezan

Postat de Oana

Paine impletita cu dovlecei si parmezan

Apalati dovlecelul si taiati capetele, apoi dati-l pe razatoarea cu ochiuri mici, cu tot cu coaja. Puneti in vasul robotului dovlecelul ras, cu tot cu apa lasata, parmezanul ras, sarea, laptele...

Citeste continuarea

Paratha sau paine plata foietajata preparata la tigaie

Postat de merisor67

Paratha sau paine plata foietajata preparata la tigaie

Topim untul într-un vas, la foc mic și îndepărtăm spuma, de câte ori se formează. Eu am îndepărtat-o de două ori. Untul care rămâne se trece printr-o sită...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.03.2010, 23:51


bantui pe aici la ora asta mi se face cam foame mai ales ca azi am mancat putin...
la 17.03.2010, 00:49
super,arata foarte bine,cred ca gustul nu se mai discuta,felicitari
la 17.03.2010, 19:37
Gustoase, intr-adevar!

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking