Pentru inceput am umezit chiflele si le-am stors de surplusul de apa.
Am taiat branza si sunca in felii potrivite, am tocat ceapa, usturoiul si verdeata. Le-am amestecat pe toate.
Am taiat o bucata de hartie de copt, am umezit-o si am pus chiflele pe ea. Le-am crestat din loc in loc, iar crestaturile le-am umplut cu amestecul de care v-am povestit mai devreme.
Prin frigider mai aveam niste ciuperci care mi-au facut cu ochiul. De ce nu? Am tocat marunt una si am adaugat-o amestecului.
Am stropit chiflele cu putin ulei de masline si am presarat peste ele un amestec de seminte.
Am imbracat chiflele in hartia de copt si le-am pus in cuptorul deja incins, cam 20 minute.
Am dezvelit chiflele si le-am mai lasat in cuptor vreo 5 minute, cat sa devina painea usor crocanta.
Le-am mancat calde, bucata cu bucata, impreuna cu un pahar cu lapte.
Concluzia: au iesit tare gustoase. As pune totusi o branza cu un gust mai pronuntat, de oaie de exemplu si as mai adauga niste usturoi sau o planta mai aromata, busuioc cred...
Oricum, va poftesc sa incercati si voi!