Ingrediente
- Aluat chifle:
- 300 g faina
- 1 lgt drojdie uscată
- 1/2 lgt sare
- 150 ml apa călduță
- 1 buc piept de pui
- 100 gr cașcaval
- ketchup
- 50 gr masline verzi
- 1 galbenus +1lg lapte
- seminte susan
Mod de preparare
Pregatim mai intai aluatul; intr-un castron, amestecam faina cu sarea si drojdia. Adăugăm apa călduță si framantam un aluat elastic si nelipicios. Il acoperim cu un prosop curat și il lasam la crescut într-un loc călduț.
După ce aluatul isi dublează volumul, il împărțim in 9 bile.
Dam drumul la cuptor.
Luam o bila de aluat si o intindem. Punem ketchup, piept de pui, masline si cascaval si formam chifla. Procedem la fel până terminăm aluatul.
Punem chiflele in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou, presaram susan si le coacem la foc mediu cca. 30 min.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|