Ingrediente
Pentru chiftele:
- 500 g carne tocata mixta (vita si porc)
- 2 catei de usturoi
- 1 ceapa
- 2 felii de paine inmuiate in lapte
- 1 ou
- sare
- piper
Pentru sos:
- 2 linguri de pasta de tomate
- jumatate de cana de apa
- 2 linguri de smantana
- sare
- piper
In plus
Mod de preparare
Se prepara chiftelele, amestecand toate ingredientele.
Se prepara un sos din 2 linguri de smantana, 2 linguri de pasta de tomate, apa, sare si piper.
Se unge o tava cu ulei, se asaza chiftelele pe marginea tavii, de jur imprejur, iar la mijloc se pun cartofi.
Se pune tava la cuptor la 180 de grade, 20 de minute, apoi se scoate si se adauga sosul, se scutura tava putin sa intre sosul peste tot si se mai da inca 30 de minute la cuptor.
Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
|