Chiftele cu cascaval

Postat de mimmi in Aperitive / Garnituri
4 Ian 2013 | 6201 vizualizari
Chiftele cu cascaval

Ingrediente

  • 500 g carne tocata,
  • 2 oua,
  • 5 catei de usturoi,
  • o legatura patrunjel,
  • 2 felii de paine,
  • sare,piper si boia dupa gust,
  • -cascaval

Mod de preparare

Eu de aceasta data am folosit carne de porc pe care am tocat-o, insa voi puteti folosi carne tocata amestec sau carne de pui etc.

Taiem cascavalul cubulete de marime medie (daca vreti chiftelute mici atunci taiati si cascavalul cubulete mici). Amestecam intr-un bol carnea tocata, ouale, usturoiul pisat, patrunjelul tocat marunt, painea inmuiata usor in apa, sare, piper si boia dupa gust. Framantam foarte bine aceasta compozitie, dupa care ne apucam sa formam chiftelutele. "Imbracam" bucatile de cascaval in amestecul de mai sus si prajim chifetele in ulei incins, pana se rumenesc pe toate partile. Le scoatem pe un servet absorbant si le servim.

Pofta Buna!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute umplute cu cascaval la Multicooker Crock- Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de miha

Chiftelute umplute cu cascaval la Multicooker Crock- Pot Express cu gatire sub presiune

Intr-un castron am amestecat carnea tocata cu ou, patrunjel verde tocat, usturoiul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, sare si piper dupa gust. Cu mainile umezite am impartit compozitia in 14 bile...

Citeste continuarea

Aperitiv chiftele de orez cu piept de pui si cascaval

Postat de merisor67

Aperitiv chiftele de orez cu piept de pui si cascaval

Clătim bine orezul și îl punem la fiert în apă cu sare, pentru 10 minute, sau până se hidratează bine. Curățăm ceapa și o tocăm solzișori, iar usturoiul îl...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.01.2013, 14:42
ce-mi plac chiftelele cu miezul curgator de cascaval
la 04.01.2013, 15:57
de acord cu Dia
la 04.01.2013, 16:18
la 04.01.2013, 17:30
foarte bune
la 04.01.2013, 19:01
Eu nu le am cu casul, dar cred ca mamei i-ar placea

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking