Chiftele cu spanac

Postat de sufletista in Mancaruri de legume
25 Mai 2017 | 7109 vizualizari
Chiftele cu spanac

Retete pentru un picnic reusit

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 1 /2 legatura patrunjel
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura ceapa verde
  • 6 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 200 g cascaval
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura gris
  • 4 oua

Mod de preparare

Spanacul il alegem, il spalam si il tocam marunt.

Il punem intr-o tigaie, cu un pic ulei de masline, 1 cana de apa, un pic de sare si lasam sa fiarba, pana ce scade apa, amestecand din cand in cand; apoi il punem intr-o strecuratoare si lasam 5 minute.

Intr-un bol, batem ouale cu condimentele, adaugam verdeturile tocate, spanacul, usturoiul pisat si amestecam bine.

Adaugam cascavalul dat prin razatoare, faina, grisul si amestecam bine.

Cu o lingura, luam din compozitie si punem in uleiul incalzit.

Le prajim pe ambele parti, dupa care le scoatem intr-o caserola, in care adaugam un servetel de bucatarie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chiftele cu spanac

Postat de sufletista

Chiftele cu spanac

Curatam cartofii, ii spalam si ii dam prin razatoarea mica. Adaugam 1 lingurita sare deasupra si lasam 5 min (intr-o strecuratoare). Morcovul il dam prin razatoarea mica. Intr-un bol mai...

Citeste continuarea

Parjoale cu salata

Postat de mihaelar63

Parjoale cu salata

Curatati legumele. Cartoful, morcovul, ceapa si usturoiul se taie bucati si se toaca / maruntesc. Pentru aceasta, am folosit (rapid si comod) vasul cu taietor atasat de blenderul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.05.2017, 17:46
Delicioase si sanatoase!
la 25.05.2017, 18:11
Imi place spanacul! O sa incerc si eu!
la 25.05.2017, 18:37
Parca ar merge si niste carnita!
la 25.05.2017, 18:56
la 25.05.2017, 18:57
Adauga comentariu...

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking