Ingrediente
- 500 g ciuperci
- 2 cepe mici
- 2-3 catei de usturoi
- 3-4 felii de paine
- delikat/ sare
- piper
- patrunjel verde
- 2 linguri cu faina
Mod de preparare
Ciupercile se dau intr-un clocot , apoi se toaca in robot, impreuna cu ceapa, usturoiul, patrunjelul si feliile de paine. Se potriveste amestecul de sare/ delikat si piper, apoi se formeaza cu mana chiftele care se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei incins. Se scot pe un prosop de hartie pentru a elimina excesul de ulei.
Se servesc atat calde, cat si reci, alaturi de ridichii sau castraveti proaspeti.
P.S. Ajutoare mi-au fost Gaby si Rocsi, care mi-au dat ideea de realizare. Pup, fete dragi! :-*
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|