Ingrediente
- 250 gr carne tocata de curcan
- 4 catei de usturoi
- 4 rosii potrivite
- 1 ceapa mica
- ulei de masline
- otet balsamic
- 1 lingurita de mustar
- sare
- piper
- busuioc
Mod de preparare
Carnea tocata se amesteca cu 2 catei de usturoi pisati, sare , piper, se uda mana, se formeaza chiftelute si se pun pe tigaie gril.
Se pune apa la clocotit, se curata rosiile de cotor. Cand apa da in clocot se pun rosiile si se lasa 3-4 min.Apoi se scot si se pun in apa rece, se lasa 3 min, dupa care se decojesc.
Se toaca rosiile, se piseaza ceilalti catei de usturoi, se toaca ceapa .Se amesteca toate intr-un castron si se adauga mustarul, un pic de ulei de masline, otet balsamic, sare, piper si busuioc.
Se serveste cu chiftelute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de curcan cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|