Ingrediente
- 2 pastarnaci frumoși -500 gr
- 2 cepe mici
- 2 oua
- 2 linguri bune de faina de naut
- 2 linguri de smantana
- 2 linfgri de seminte (amestec: floarea soarelui, lin, susan)
- 60 gr de brânză de capra
- boia de ardei
- sare, piper
- 4 linguri de ulei de cocos
Mod de preparare
Curatati si spalati spanacul.
Curățați păstârnacul și ceapa. Mixati legumele si puneti-le apoi intr-un castron mare.
Se adaugă ouăle si smantana. Se amestecă totul, se adaugă faina de naut si semintele. Condimentăm: boia de ardei, sare și piper.
Puneti apoi branza de capra maruntita si amestecati bine.
Faceți parjoale mici, groase cu preparatul. Puneți o tigaie antiaderentă pe foc cu 1 lingură buna de ulei de cocos și gătiți chiftelele. Lasati-le sa se rumeneasca bine inainte de a le intoarce si de a le aplatiza.
Ungeți din nou tigaia și terminați de gătit chiftelele.
Excelent de servit cu o salată verde sau ca garnitură pentru un fel de mâncare de carne, pește sau fructe de mare. Am congelat jumatate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pastarnac cu spanac si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|