Chiftele de pastarnac cu spanac si branza de capra

Postat de ctlina in Mancaruri de legume
10 Iun 2021 | 2009 vizualizari
Chiftele de pastarnac cu spanac si branza de capra

Nu-s prea amatoare de păstârnac fiert dar gatit astfel este foarte bun. https://www.blogulluicatalina.com/2021/06/chiftele-de-pastarnac-cu-spanac-si.html   https://youtu.be/95JrWpvXc7I

Ingrediente

  • 2 pastarnaci frumoși -500 gr
  • 2 cepe mici
  • 2 oua
  • 2 linguri bune de faina de naut
  • 2 linguri de smantana
  • 2 linfgri de seminte (amestec: floarea soarelui, lin, susan)
  • 60 gr de brânză de capra
  • boia de ardei
  • sare, piper
  • 4 linguri de ulei de cocos

Mod de preparare

Curatati si spalati spanacul.
Curățați păstârnacul și ceapa. Mixati legumele si puneti-le apoi intr-un castron mare.
Se adaugă ouăle si smantana. Se amestecă totul, se adaugă faina de naut si semintele. Condimentăm: boia de ardei, sare și piper.

Puneti apoi branza de capra maruntita si amestecati bine.
Faceți parjoale mici, groase cu preparatul. Puneți o tigaie antiaderentă pe foc cu 1 lingură buna de ulei de cocos și gătiți chiftelele. Lasati-le sa se rumeneasca bine inainte de a le intoarce si de a le aplatiza.
Ungeți din nou tigaia și terminați de gătit chiftelele.

Excelent de servit cu o salată verde sau ca garnitură pentru un fel de mâncare de carne, pește sau fructe de mare. Am congelat jumatate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pastarnac cu spanac si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mancare de mazare verde

Postat de MotanLaOale

Mancare de mazare verde

Ceapa si morcovii se curata, se toaca si se pun la calit in ulei. Se calesc 2-3 minute dupa care se pune putina apa, iar cand fierbe se adauga si ardeiul si se fierbe 10-15 minute.   Se...

Citeste continuarea

Tocanita cu vinete

Postat de gicuta69

Tocanita cu vinete

   Curatam vinetele si le taiem cubulete mai mari. Le presaram cu sare si le lasam  20 de minute, dupa care le punem intr-o strecuratoare si le spalam sub jet de apa rece.  ...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.06.2021, 13:56
la 10.06.2021, 14:49
la 10.06.2021, 14:55
interesanta reteta
la 10.06.2021, 15:13
Interesantă combinație!
la 10.06.2021, 18:54

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking