Ingrediente
- 320 g conopida
- 240 g naut
- 1 ceapa mare
- 1/2 catel usturoi
- 2 linguri cu varf faina integral
- ulei
- Frunze de patrunjel
- sare
- piper
- pudra chimen
Mod de preparare
Punem conopida la fiert in apa cu sare, dupa care o lasam la scurs pana se racoreste putin.
Separat blenduim nautul scurs cu ceapa si usturoiul.
Blenduim si conopida.
Peste ingredientele de mai sus, adaugam 2 linguri de faina, Frunze de patrunjel tocate marunt si condimente dupa gust.
Amestecam bine compozitia si formam chifetelele prima data in mingiute dupa care le aplatizam intre palme.
Incingem 1 lingurita de ulei intr-o tigaie si prajim prima data o singura chiftea pentru a incerca compozitia.
Daca chiftelele nu stau peolalta inseamna ca, compozitia a fost mai umeda si trebuie sa mai adaugam 1 lingura de faina.
Prajim chiftelele cate 2-3 minute pe fiecare parte.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de post cu naut si conopida" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
|