Chiftele de spanac si piept de pui

Postat de Adele in Mancare copii
15 Mar 2017 | 4547 vizualizari
Chiftele de spanac si piept de pui

Foarte gustoase, asa ca de primavara

Ingrediente

  • 200 gr piept de pui tocat
  • 400-500 gr spanac proaspat
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • 2 felii de paine uscata
  • 50-60 gr parmezan ras
  • pesmet
  • ulei

Mod de preparare

Spanacul se curata si se spala foarte bine, se pune intr-o tigaie, cu putin ulei si usturoiul pisat, se caleste pentru 10 minute, la foc mare, cu un capac deasupra.

Cand se receste putin, se toaca la mana, cat mai grosier, dupa care se amesteca cu pieptul de pui, sare, piper dupa gust, parmezan si painea care a fost pusa la inmuiat in lapte/ apa si stoarsa bine; se amesteca totul foarte bine si se da la rece cateva minute. Apoi se formeaza chiftelele si trec prin pesmet, se lasa 30 minute, chiar si in frigider.

Intr-o tigaie, se toarna ulei din abundenta, cand este fierbinte, se prajesc chiftelele pana se rumenesc pe ambele parti, se scot pe hartie si se servesc atat calde, cat si reci cu garnitura dorita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de spanac si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Farfalle cu pesmet, nuci si scortisoara

Postat de katty

Farfalle cu pesmet, nuci si scortisoara

Punem la foc o oala cu 3 l de apa. Cand apa incepe sa clocoteasca, punem sarea si pastele. Fierbem conform instructiunilor de pe punga. Intr-o tigaie pe care o incintam pe foc punem uleiul,...

Citeste continuarea

Cornuri cu umplutura de pizza

Postat de Pungasa_Rogue

Cornuri cu umplutura de pizza

Intr-un castron drojdia se freaca cu zaharul pana cand devine lichida. Apa si sana se incalzesc putin (nu prea mult pentru ca sana se va branzi) si se pun peste drojdie. Se adauga o parte din...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.03.2017, 19:22
astea trebuie sa fie minunate!
la 15.03.2017, 19:36
Sunt gustoase si pe placul tuturor
la 15.03.2017, 20:02
la 15.03.2017, 20:02
Vladimir
la 15.03.2017, 21:22

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking