Chiftelute crocante de peste II

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
16 Ian 2011 | 8137 vizualizari
Chiftelute crocante de peste II

Foarte foarte gustoase

Ingrediente

  • 650 g peste Crap(curatat de oase,piele)
  • 3 cartofi mai mari, fierti
  • 5-6 dinti de usturoi
  • 2 oua
  • 5 linguri pasta de tomate
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
  • 100 g faina
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Este ceva de lucru,dar credeti-ma merita

Se curata pestele de solzi,aripioare,cap; eu am pus crap,

se pune la fiert in apa cu sare 15 minute.Se scoate pestele din apa se pune la scurs si se aleg oasele si pielea.Se toca prin masina  de carne sau cu badidora.

Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu  sare.Dupa ce au fiert ,se zdrobesc si se amesteca cu carnea de peste,sare,piper,oua,patrunjel verde, usturoi pisat si pasta de tomate.

Se fac chiftelute mici ,se dau prin faina si se prajesc in ulei.

Au iesit niste chiftelute grozave

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute crocante de peste II" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chec aperitiv

Postat de caroline

Chec aperitiv

Ciupercile si ardeiul se curata, se spala si se taie cuburi . Branza ( eu am folosit o branza asemanatoare la telemea ) o dam prin razatoarea cu gauri mari sau dupa preferinta o taiem cuburi...

Citeste continuarea

Aperitiv cartofi gratinati cu oua, carnati si cascaval

Postat de mirela0911

Aperitiv cartofi gratinati cu oua, carnati si cascaval

Se fierb cartofii in coaja, in apa cu putina sare. Cand intra furculita cu usurinta in ei, se scurg de apa si se lasa sa se raceasca, apoi se curata de coaja. Se unge bine cu unt, tava in care...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 16.01.2011, 18:05
arata super bine!!
la 16.01.2011, 18:18
la 16.01.2011, 18:40
wauuu ce bune si ce bine arata
la 16.01.2011, 18:51
la 16.01.2011, 19:54

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking