Chiftelute de peste

Postat de mihaelar63 in Ton
17 Dec 2012 | 8096 vizualizari
Chiftelute de peste

Ingrediente

  • 1 conserva ton [ in saramura ]
  • 200 gr hering afumat
  • 200 gr cartofi fiert
  • 100 gr pesmet
  • 2 catei usturoi
  • 2 cepe verzi
  • 1 lingura mustar iute
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 1 lingurita busuioc si maghiran uscat
  • piper cu lamaie
  • faina de malai
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Tonul se scurge de apa ,legumele se curata , se spala si se toaca .

Amestecati toate ingredientele [mai putin malaiul si uleiul]cu ajutorul robotului

Daca va pare prea moale amestecul mai puneti putin pesmet .

Lasati compozitia 30 min.la odihna in frigider .

Formati bilute din amestec , le dati prin faina de malai si le prajiti in ulei incins

Scoateti cu grija chiftelutele pe hartie absorbanta .

Serviti alaturi de garnitura sau salata preferata .Noi am servit cu salata de sfecla.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute din peste

Postat de Ksenya

Chiftelute din peste

  Pestele il decongelam si-l filetam, scoatem carnea de pe oase inlaturam pielea, inca odata verificam atent de oase. Va rezulta 700 g de file.  Painea o rupem bucatele si o punem...

Citeste continuarea

Chiftelute de somon

Postat de andaoana

Chiftelute de somon

Am tocat somonul, ceapa, usturoiul, ardeiul si mai mult de jumatate din porumb. Le-am dat prin masina de tocat cu ciur mai mare.  Intr-un bol amestecam tot ce am macinat impreuna cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.12.2012, 10:25
Mâine-i ultima zi în care se mănâncă peşte în acest post. Aşa că sunt binevenite aceste chifteluţe. Bravoo Mihaela
la 17.12.2012, 10:30
la 17.12.2012, 10:41
la 17.12.2012, 10:43
bune
la 17.12.2012, 10:56

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking