Chiftelute cu surprize

Postat de mihaelar63 in Mancaruri cu carne
25 Feb 2010 | 3660 vizualizari
Chiftelute cu surprize

o alta ,, bucatareala din seria celor ,, ghicite ''

Ingrediente

  • 1 kg  carne  tocata porc+ vita
  • 1 ou
  • 1 felie paine uscata
  • sare
  • piper
  •  1 lingurita cimbrisor verde tocat
  • 4 catei usturoi
  • 100 gr  seminte susan
  • castravete murat
  • gogosar murat ,
  • masline verzi umplute
  • 50 gr branza feta
  • 400 gr ulei

Mod de preparare

  1. usturoiul se piseaza , painea se imoaie in apa si se stoarce .
  2. carnea tocata se amesteca bine cu paine imuiata , usturoi, ou, cimbrisor , sare si piper dupa gust .
  3. gogosarul, castravetele si branza feta se taie cuburi [ cam 2 cm].
  4. formati chiftelute , nu foarte mari, in mijlocul carora puneti ,,surpriza''adica gogosar, castravete, masline sau feta .
  5. jumatate din chiftelute le tavaliti prin susan si le rotunjiti apoi bine ca susanul sa intre bine in carne si sa nu cada usor la prajit .
  6. prajiti chiftelutele in ulei incins , le scoateti pe hartie absorbanta .
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu surprize" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute cu ....surprize

Postat de diaconta

Chiftelute cu ....surprize

Se pregateste compozitia obisnuita pentru chiftele.Se fac niste bilute mai marisoare,iar in mijloc se face o adancitura,in care vom pune ....surprizele.Pentru inceput punem doar morcovul,eu...

Citeste continuarea

Chiftelute cu surprize

Postat de miha

Chiftelute cu surprize

Chiftelute: Cartoful se rade pe razatoarea cu ochiuri mici, apoi se scurge de zeama. Pieptul de pui se toaca apoi se amesteca cu cartofii, oul, usturoiul si ceapa tocate marunt, verdeata...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.02.2010, 01:24
parca esti in post?
la 25.02.2010, 01:32
e din ,, arhiva '' acum pe langa ce gatesc pentru mine si baiat cateodata mai fac o bucata de carne coapta sau inabusita ce o adaug in farfuria consortului . asa impac si capra si varza si lupu' . ce sa faci dragostea trece prin stomac .
la 25.02.2010, 01:32
Foarte frumos.
la 25.02.2010, 01:37
multumesc
la 25.02.2010, 01:37

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking