Chifteluţe cu susan

Postat de Retetegg in Aperitive / Garnituri
5 Mar 2011 | 3951 vizualizari
Chifteluţe cu susan

Am fost inspirata de blogosfera (am vazut pe vreo cateva bloguri chiftelele cu susan zilele trecute) si asa au aparut si chiftelele mele cu susan, alaturi de un piure vesel. :)

Ingrediente

  • 400 gr carne de porc tocata,
  • 1 morcov,
  • 4 catei de usturoi,
  • 1 ceapa,
  • 4-5 fire de marar,
  • 1 ou,
  • 3 linguri de faina,
  • sare,
  • piper,
  • susan,
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Am tocat fin in robot ceapa, morcovul si usturoiul.

Am amestecat carnea cu legumele, faina, oul, sarea, piperul, mararul tocat marunt.

Pe o farfurie intinsa am pus seminte de susan.

Am format cu mana chiftelute pe care le-am trecut prin susan si le-am pus in ulei la prajit.

Le-am rumenit pe ambele parti apoi le-am scos pe un servetel.

Am servit chiftelutele cu piure de cartofi si sos de rosii (pregatit din pasta de tomate dulce, sare, oregano, busuioc si cateva linguri de apa; am fiert 5 minute si am adaugat marar tocat).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe cu susan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute in susan sau pesmet

Postat de mirela0911

Chiftelute in susan sau pesmet

Carnea tocata se pune intr-un bol. Cartoful se curata, se spala si se da pe razatoarea cu gauri mari. Se scurge bine de apa apoi se pune peste carne. Se mai adauga usturoiul pisat si oul. Se...

Citeste continuarea

Chiftelute imbracate in susan la cuptor

Postat de Valclaudia

Chiftelute imbracate in susan la cuptor

Cuptorul se preincalzeste la 200 grade C. Carnea tocata se pune intr-un castron, adaugam apoi ouale, usturoiul pisat, painea inmuiata in apa rece si stoarsa bine, 1 lingurita boia, sare, piper,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.03.2011, 11:52
superb ornamentat
la 05.03.2011, 11:59
ce zambet minunat !
la 05.03.2011, 12:08
Cris, Onesta
la 05.03.2011, 13:22
la 05.03.2011, 13:23
merci Kamy

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking