Chiftelute de cartofi cu branza telemea la cuptor

Postat de rivka in Aperitive / Garnituri
7 Mar 2010 | 45164 vizualizari
Chiftelute de cartofi cu branza telemea la cuptor

Ingrediente

  • 1 kg jumatate de cartofi
  • 300 grame branza telemea
  • patrunjel
  • 1 lingura de pasta de ardei iuti(sambal)
  • condimente pt cartofi prajiti sau condimente dupa gust
  • piper
  • 2 oua
  • pesmet
  • 50 grame unt
  • hartie de copt

Mod de preparare

Cartofii se curata si se fierb in oala pe aragaz ca pt puree.Se amesteca cu untul, branza faramitata, ouale, pesmet 4 , 5 linguri, patrunjelul tocat, condimentele, pasta de ardei iuti.

Cu mana se formeaza chiftelutele, se aseaza in tava pe hartie de copt, se dau la cuptorul incalzit la maxim cca 10, 15 minute pana sunt rumenite.

Se servesc calde sau reci, ca si garnitura sau simple sau cu sos de rosii cu usturoi.

Noi am servit langa schnitzel de pui, maioneza si ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi cu branza telemea la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute de cartof si branza la cuptor

Postat de RuxyRux

Chiftelute de cartof si branza la cuptor

Cartoful se fierbe curata si taiat bucati mici ca pentru piure....se scurge apoi de lichid si se lasa la racit. Telemeaua se faramiteaza si se amesteca cu iaurtul, cascavalul razuit, cartoful...

Citeste continuarea

Chiftele fara carne la cuptor, cu sos de praz

Postat de Valclaudia

Chiftele fara carne la cuptor, cu sos de praz

Cartofii fierti in coaja se curata, se trec pe razatoarea fina. Adaugam cascavalul ras, branza trecuta tot pe razatoarea fina, oul, patrunjelul, ienibaharul macinat, pesmetul. Amestecam,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.03.2010, 17:38
super idee cu preparatul la cuptor.....fara prajeala....minunat, cred ca sunt foarte gustoase...
la 07.03.2010, 17:46
daaa, sunt super bune !
la 07.03.2010, 17:50
la 07.03.2010, 19:19
vreau si eu
la 07.03.2010, 21:16
o idee numai buna de pus in practica!BRAVO!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking