Chiftelute de ghebe - Reteta gustoasa de post

Postat de Alina26 in Mancaruri de post
27 Noi 2014 | 35723 vizualizari
Chiftelute de ghebe - Reteta gustoasa de post

Daca aveti ghebe la congelator sau la sare si nu mai stiti ce sa mai gatiti cu ele...m-am gandit sa va prezint aceasta reteta de post .Nu stiu daca cineva a incercat sa faca....dar mie imi plac la nebunie. ..crocante si aurii.De obicei le faceam cu oua....dar neavand oua, si deja am dezghetat ghebele, a trebuit sa le fac....au iesit foarte gustoase.Sper sa va placa. Pentru aceste Chiftelute de ghebe - Reteta gustoasa de post, ai nevoie de ingredientele urmatoare: ghebe, cartofi, faina, usturoi, verdeata.

Ingrediente

  • Ingrediente Chiftelute de ghebe - Reteta gustoasa de post
  • 500 g ghebe decongelate si stoarse
  • 8 cartofi medii
  • sare
  • piper
  • 4-5 fire de patrunjel
  • 4-5 catei de usturoi
  • marar uscat
  • 4-5 linguri de faina alba
  • ulei pentru prăjit

Mod de preparare

Cum se prepara Chiftelute de ghebe - Reteta gustoasa de post

Ghebele decongelare le stoarce bine si le dam pe robot sau mașină de tocat.

Curatam, spalam si dam pe robot si cartofii.Sau pe razatoarea mare.

Punem toate ingredientele intr-un bol, pisam usturoiul, potrim de de sare si piper si amestecam bine.

Punem ulei la încins dupa care facem piftelutele si lasam sa se prajeasca bine pe ambele părți, la foc potrivit pana devin aurii.Le scoate pe servetele.

Serviti calde sau reci cu mustar.

Incearca si reteta de Chiftele de dovlecei, super gustoase sau varianta de Chiftelute de legume, o bunatate.

Iti recomandam si reteta de Chiftelute cu ton.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de ghebe - Reteta gustoasa de post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Curry de ciuperci cu lapte de cocos

Postat de Bucataras

Curry de ciuperci cu lapte de cocos

Spala, curata ciupercile si usuca-le cu un prosop de hartie.  Pune in tigaie uleiul la incins si adauga ghimbirul si usturoiul tocate marunt si ceapa taiata pestisor. Amesteca, lasa sa se...

Citeste continuarea

Mancarica de vineri - ciuperci cu ardei copt

Postat de mihaelar63

Mancarica de vineri - ciuperci cu ardei copt

Curatati ciupercile de fire de iarba, frunzulite ratacite sau alte impuritati . Spalati  temeinic  ciupercile  cu ajutorul unei site care se scufunda de mai multe ori...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.11.2014, 14:33
Tre sa fie bune
la 27.11.2014, 14:34
Sunt foarte bune!!!!
la 27.11.2014, 14:47
la 27.11.2014, 14:48
la 27.11.2014, 15:08

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking