Chiftelute de legume

Postat de Deny22 in Aperitive / Garnituri
20 Apr 2016 | 3800 vizualizari
Chiftelute de legume

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 3 cartofi mari
  • 2 morcovi
  • 3 fire ceapa verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 2 oua
  • 3-4 linguri pesmet
  • 1/4 lingurita chili
  • 1/2 lingurita sare patrunjel verde tocat
  • seminte de susan

Mod de preparare

Curatam si spalam bine legumele.
Dovlecelul si cartofii le dam pe razatoarea mica si le stoarcem putin de apa. Morcovii ii dam pe razatoarea mica.

Ceapa si ardeiul le taiem marunt.

Amestecam toate acestea intr-un bol apoi adaugam ouale, pesmetul si condimentele si omogenizam.

Formam cu mana aprox. 16 chiftele, nu foarte rotunde ci mai plate si le asezam pe o foaie de copt.
O parte din ele eu le-am dat prin seminte de susan.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de aprox 30-35 minute iar daca aveti cuptor cu gaz pe foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salată cu legume și chifteluțe din ouă fierte - Rețeta ușoară și gustoasă

Postat de Bucataras

Salată cu legume și chifteluțe din ouă fierte - Rețeta ușoară și gustoasă

Cum se prepara Salata cu legume și chifteluțe din ouă fierte - Rețeta ușoară și gustoasă: Taie ouăle în jumătăți, scoate gălbenușurile într-un castron, adaugă o...

Citeste continuarea

Chiftelute de cartofi, cu sos picant

Postat de RODIMUR

Chiftelute de cartofi, cu sos picant

Se spală cartofii, se fierb în coajă și când sunt gata, se strecoară de apa în care au fiert și se lasă să se răcorească. Între timp, se spală și se toacă...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.04.2016, 19:47
la 21.04.2016, 09:28
la 25.04.2016, 13:16
la 26.04.2016, 15:27

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking