Chiftelute de linte rosie la cuptor

Postat de rivka in Aperitive / Garnituri
4 Aug 2010 | 9780 vizualizari
Chiftelute de linte rosie la cuptor

Ingrediente

  • 1 cana plina linte rosie
  • 2 cartofi potriviti
  • 1 lingurita pasta de ardei iuti=sambal
  • sare
  • 3 oua
  • 1 cescuta pesmet
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 2 lingurite patrunjel uscat
  • pt coacere hartie de copt

Mod de preparare

Se pune lintea la fiert in apa impreuna cu cartofii curatati si taiati cuburi cca 10-15 minute pana s-a umflat lintea si cartofii sunt fierti. Se scurg de apa ramasa si se lasa la racit.Se amesteca cu batatorul de puree de cartofi impreuna cu cescuta de pesmet, lingurita de pasta de ardei iuti, sare dupa gust,patrunjelul uscat,praful de usturoi, 3 oua. Din acesta compozitie se fac cu ajutorul unei lingurite si a formelor de fursecuri chiftelutele , in tava pe hartia de copt. Se dau la cuptorul incins inainte la 240 grade cca 15 minute pana prin o culoare usor aramie.

Se consuma ca atare sau alaturi de o cana de iaurt. Sun fantastic de bune si sanatoase datorita continutului mare de fibre si proteine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de linte rosie la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

"Caviar" de dovlecel si roșii uscate

Postat de ctlina

"Caviar" de dovlecel si roșii uscate

Coaceți dovlecelul la aburi 10 minute taiat cuburi sau felii. Eu l-am gatit  cu  Microccok Tupperware . Se curata partial si se taie în felii destul de groase. Se pune in...

Citeste continuarea

Placinte cu varza

Postat de Irina

Placinte cu varza

Am amestecat ingredientele pentru aluat, dupa care l-am lasat la crescut. Intre timp am tocat varza, am calit-o in 2 linguri de ulei si am condimentat-o cu sare si piper. Pentru un gust usor...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.08.2010, 17:33
Interesant,supa am tot mancat,o sa incerc si asa sa vedem cum sunt.
la 04.08.2010, 17:34
o stelutza as papa, poate aflu si eu cum e lintea
la 04.08.2010, 17:36
arata minunat!
la 04.08.2010, 17:36
direct la favoritemerg stelutele astea
la 04.08.2010, 17:38
va spun drept sunt extraordinar de gustoase si datorita continutului ridicat de proteine foarte foarte hranitoare, sa nu spun sanatoase pt digestie!
sunt mai bune ca si cartofii prajiti, , sincer

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking