Ingrediente
- 3 bucati de cod sau merluciu
- 2 linguri de pesmet
- 1 ou
- 1 morcov
- 2 cepe
- 1 capatana de usturoi
- marar
- patrunjel
- 1 lingurita de bicarbonat
- condimente pentru chiftele de la Galeo
- piper
- sare
- pesmet pentru tavalit si ulei pentru prajit
Mod de preparare
Pestele se fileteaza si se marunteste (se va avea grija sa nu aiba oase si nici urme de piele).
Se adauga ceapa taiata mai fin, morcovul razuit, pesmetul, oul, usturoiul pisat, bicarbonatul, verdeata si condimentele si se amesteca bine pana se omogenizeaza bine.
Se formeaza chiftelute potrivite, se dau prin pesmet si se prajesc in ulei.
Se scot pe servetele de hartie.
Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|