Ingrediente
- Ingrediente :
- 1 kg carne tocata de pui (pulpe/piept)
- 500 g ciuperci mici
- 2 oua mari
- 1 morcov mare razuit mic
- 1 cartof mare razuit mic
- patrunjel/marar/cimbru
- 1 ceapa tocata marunt
- 5 catei de usturoi zdrobiti
- sare/piper
Mod de preparare
Ciupercile le vom frige intr-o tigaie asezonate cu sare si piper. Le scurgem de zeama si le lasam sa se raceasca. Carnea tocata o vom amesteca cu: morcovul si cartoful razuiti si storsi bine, ouale, verdeturile tocate, ceapa si usturoiul.
Asezonam dupa gust cu sare si piper.
Din compozitia omogenizata vom rupe mici gramajoare in mijlocul carora vom pune cate o ciupercuta mica fripta. Formam o biluta pe care o tavalim prin susan sau faina. Le prajim in baie de ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui umplute cu ciuperci fripte" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|