Ingrediente
- o bucatica piept de pui
- un galbenus de ou
- un morcov
- un fir de ceapa verde
- un fir de mara
- un fir de patrunjel
- un praf de sare
- o lingurita de orez ( tot n-a scapat de el de tot :D)
- o felie de paine inmuiata in lapte
- sos de rosii
Mod de preparare
Spalam pieptul de puim il taiem cubulete mici sau il dam prin masina de tocat, morcovul il dam pe razatoarea mica, ceapa o taiem marunt, maraul si patrunjelul il taiem foarte fin.
Le amestecam pe toate intr-un castonel, dupa care punem galbenusul de ou, painea inmiata in lapte, pe care os torcem bine si orezul si un praf de sare.
Dupa ce le-am amestecat pe toate, punem o oala cu apa pe foc si o lasam sa dea in clocot, dupa care o dam la o parte si punem chiftelutele formate cu mana uda.
Le punem cu grija in oala si le lasam pana fierb, aproximativ 15-20 de minute.
Se servesc cu sos de rosi sau simple.
Andutu a papat 6 odata, sper sa-si revina printisorul meu si sa inceapa iar sa pape ca inainte :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute in sos de rosii (pt Andutu)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|