Chiftelute „orientale”, in sos rosu la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute

Postat de Bucataras in Slow Cooker
29 Sep 2015 | 4668 vizualizari
Chiftelute „orientale”, in sos rosu la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute

(timp de pregatire 30 min, timp de gatire 2 ore – 2 ore si 30 min, program „high”, complexitate redusa)

Ingrediente

  • Carne de vita tocata – 600 g
  • Praf de curry – 1 lingurita
  • Chimion – 1 varf de cutit
  • Scortisoara – ½ lingurita
  • Cimbru uscat – 1 lingurita rasa
  • Ceapa rasa – 3 buc
  • Ou – 1 buc
  • Suc de rosii – 300 ml
  • Zahar – ½ lingurita
  • Usturoi – 3-4 catei
  • Ulei pentru prajit – 2 linguri
  • Coriandru proaspat tocat – ½ legatura
  • Sare si piper alb – dupa gust

Mod de preparare

 

  • Amesteca carnea de vita cu praful de curry, chimionul, scortisoara, cimbru uscat, ceapa rasa si oul si potriveste de sare si piper;

  • Modeleaza chiftele potrivite cu aceasta compozitie;

  • Incinge uleiul in vasul de aluminiu al slow cooker Crock-Pot 6 L Saute si prajeste chiftelele pana devin usor aurii;

  • Toaca usturoiul si adauga-l si pe-aceasta in vas – caleste-l putin;

  • Pune sucul de rosii si zaharul peste, amesteca bine si ia de pe foc;

  • Introdu vasul in slow cooker Crock-Pot, seteaza timpul de 2 ore si 30 min si modul de gatire “high” - chiftelutele se vor gati mai repede sau mai incet in functie de dimensiunea lor;

  • Dupa ce chiftelutele au fiert, iar programul de gatit s-a terminat, luati-le din slow cooker Crock-Pot si puneti-le inapoi pe foc pentru cateva minute, pentru a inchega sosul;

  • Potriviti de sare si piper si serviti cu coriandru proaspat tocat pe deasupra;

 

Pofta buna !

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute „orientale”, in sos rosu la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Dovlecei umpluti cu quinoa si legume la slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 l Digital

Postat de Oana

Dovlecei umpluti cu quinoa si legume la slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 l Digital

Taie dovleceii pe jumatate si scobeste-i in interior cu o lingurita. Amesteca intr-un castron quinoa cu morcovul ras, ceapa verde tocata marunt, ardeiul gras tocat cubulete, mararul...

Citeste continuarea

Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock Pot

Postat de katty

Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock Pot

Taiem carnea in felii mai grosute. Adaugam condimentele si masam bine carnea. Curatam ceapa si ardeii si ii taiem in sferturi. Pornim aparatul slow cooker Crock-Pot pe functia coacere la 150...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.09.2015, 12:07
bune bune
la 29.09.2015, 12:08
Denumirea aceasta mai merge
la 29.09.2015, 12:25
Tare bun
la 29.09.2015, 12:28
bune chiftelutele!
la 29.09.2015, 14:55

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking