Chiftelutele Nadiei -chiftelute-n covrigei

Postat de mihaelar63 in Porc
23 Ian 2020 | 1933 vizualizari
Chiftelutele Nadiei -chiftelute-n covrigei

,,Bunatati de Craciun "     Am eu langa serviciu o vecinica , din Republica Moldova. Imi place sa schimbam impresii si sa aflu retete noi . Aceste chiftelute usor de preparat stau bine pe masa de sarbatori , singure sau pe un platou cu alte aperitive . Multumesc Nadia !!!

Ingrediente

  • 400 gr material de carnat de casa -sau carne tocata
  • 100 gr mini -covrigei sarati cumac , cu tarate -de care aveti
  • 1 pahar lapte .
  • 2 linguri pesmet
  • 1 ou
  • boia de ardei dulce
  • pudra de chilli
  • sare -optional
  • mix seminte : susan , floarea soarelui , dovleac

Mod de preparare

  1. Preparati o pasta din carnea tocata [ materialul pentru carnati ] in care amestecati ou , pesmet , boia si pudra de chilli .
  2. Covrigeii se inmoaie in lapte .Nu trebuie lasati prea mult.
  3. Formati mici bile de marimea aproximativa a covrigeilor .
  4. Daca este necesar umeziti mainile cu apa sau putin ulei .
  5. Bilele de carne se rostogolesc prin mixul de seminte .
  6. Pregatiti o tava tapetata cu hartie de copt .
  7. Asezati peste fiecare covrigel cate o chifteluta . Tasati usor sa aiba aderenta .
  8. Se dau chiftelutele-n covrigei la copt cam 15-20 minute la cuptor pana sunt patrunse .
  9. Serviti aceste chiftelute alaturi de legume sau alte preparate pe platoul cu aperitive
  10. Din cantitatile date , am preparat 20 buc.. 

                 Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelutele Nadiei -chiftelute-n covrigei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Varză călită cu costiță afumată ~ Reteta nr. 100

Postat de robert_badica

Varză călită cu costiță afumată ~ Reteta nr. 100

Curatam cepele si le tocam cubulete. Apoi intr-o cratita punem putin ulei si adaugam ceapa. Lasam la calit circa 5 minute. Dupa ce ceapa s-a calit, adaugam varza tocata julien, si mai lasam...

Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti

Postat de ralu_ca

Cartofi frantuzesti

Am fiert cartofii in coaja. apoi i-am lasat sa se raceasca si i-am curatat de coaja. Ouale le-am fiert, branza se da prin razatoare, kaizerul l-am taiat cubulete, precum si ouale dupa ce le-am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.01.2020, 01:18
la 24.01.2020, 09:00
la 24.01.2020, 09:07
la 24.01.2020, 10:40
Bune!
la 24.01.2020, 16:41
Delicioase!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking