Chili Con Carne

Postat de maria87ro in Vita
27 Mai 2010 | 7830 vizualizari
Chili Con Carne

Ingrediente

  • 4 linguri de ulei
  • 1 ardei gras taiat bucatele
  • 1 ceapa taiata bucatele
  • 1 kg carne de vita tocata
  • 200 ml vin rosu
  • 250 ml bulion
  • 7 catei usturoi pisat
  • 2 lingurite boia de ardei iute
  • 2 lingurite de chilli
  • 2 lingurite busuioc uscat
  • 2 lingurite patrunjel uscat
  • 2 lingurite oregano uscat
  • 1 lingurita piper macinat
  • o lingurita de sare
  • 400g fasole rosie boabe fiarta
  • 3 linguri de faina

Mod de preparare

Incingeti uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu. Puneti ardeiul ci ceapa pana se calesc. Apoi adaugati carnea si amestecati pana se rumeneste. Adaugati vinul si continuati sa amestecati pt cateva minute. Apoi se pun in tigaie usturoiul si bulionul urmati de busuioc, oregano, patrunjel, piper si sare.

Fierbeti amestecul la foc iute iar apoi aduceti la foc mic si lasati tigaia acoperita pentru 30 de minute.

Adaugati fasolea si amestecati. Dupa 10 minute adaugati faina si amestecati pana se incorporeaza in amestec. Mai lasati la foc mic inca 10 minute.

Sursa foto

Daca ti-a placut reteta noastra "Chili Con Carne" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chili con carne

Postat de Ina

Chili con carne

Spalam lintea in doua-trei ape. Taiem rosiile marunt, iar ceapa, usturoiul   si ardeiul gras le taiem cubulete. Se incing doua linguri de ulei si calim carnea tocata , pe care o condimentam...

Citeste continuarea

Chili con carne si orez

Postat de cristina1985

Chili con carne si orez

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei,apoi se adauga usturoiul,ardeiul tocat.In alt vas ,se caleste carnea ,iar cand devine alba si nu se mai vede sangele, se adauga legumele calite (ceapa,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.05.2010, 13:58
trebuie sa fie bun
la 27.05.2010, 14:16
Mmmmm, ce bunatate....
la 27.05.2010, 14:42
Waw, ce mancarica bogata Bine ai venit printre bucatarasi maria
la 27.05.2010, 17:02
noi mancam cu orezfoarte bun
la 27.05.2010, 17:24
de mancarica asta doar am auzit, n+am gustat+o niciodata.... dara arata foarte bine....

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking