Chisalita de zarzare rosii ( corcoduse)

Postat de aliliana in Dulciuri
12 Iul 2013 | 6925 vizualizari
Chisalita de zarzare rosii ( corcoduse)

O vara fara chisalita....nu e vara!:))

Ingrediente

  • 1 kg zarzare rosii
  • 300 zahar
  • o cana malai grisat
  • 6 l apa

Mod de preparare

Se pune apa la fiert. Se pune zaharul. Zarzarele dupa ce se spala, se curata de codite, se pun oala cand apa s-a infierbantat. Cand sta sa dea in clocot se pune malaiul si se amesteca cu o lingura de lemn. Se mai lasa la fiert 5-7 minute, pana fierbe malaiul.

Ideal este sa se serveasca rece, daca se poate de la frigider.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chisalita de zarzare rosii ( corcoduse)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Fursecuri cu ciocolata, spritate

Postat de privatelaura

Fursecuri cu ciocolata, spritate

Untul moale, semintele de vanilie, zaharul pudra si ciocolata topita le-am mixat intr-un castron. Am adaugat oul si am mixat in continuare. Am adaugat cacaoa, faina in doua transe, amestecand...

Citeste continuarea

Reteta de nuci cu cacao si umplutura de nuci

Postat de panacris

Reteta de nuci cu cacao si umplutura de nuci

Iata cum se prepara Reteta de nuci cu cacao si umplutura de nuci  Untul la temperatura camerei se amestecă cu zahărul pudră, sarea și extractul de vanilie energic până ce se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.07.2013, 15:45
buna tre sa fie!
la 12.07.2013, 15:46
N-am auzit pana acum de chisalita din asta...
la 12.07.2013, 15:47
Corina, nu o ratam in nicio vara...
la 12.07.2013, 15:48
Nu am mancat! Trebuie sa fie bun!
la 12.07.2013, 15:49
Cleme, este foarte gustoasa, la noi e de mult pe meleagurile astea, lumea nu o mai prepara sau o prepara mai rar...ca, cica e modesta eu fac si la iarna, imi pun zarzare la congelator

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking