Chocolate cheesecake cu crema de napolitane

Postat de RuxyRux in Prajituri
8 Ian 2011 | 5707 vizualizari
Chocolate cheesecake cu crema de napolitane

Blat de napolitane, crema de branza , ciocolata si napolitane si glazura cremoasa de ciocolata...yammyyyyyyy

Ingrediente

Blatul:
  • 240 gr napolitane cu ciocolata zdrobite
  • 100 gr unt
Crema:
  • 700 gr branza dulce
  • 225 gr zahar
  • 5 linguri cacao
  • 3 oua mari
  • 2 esente vanilie
  • 300 gr napolitane de ciocolata zdrobite
  • 250 gr smantana
Glazura:
  • o ciocolata si un sfert neagra
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri unt
  • 80 ml frisca lichida    

Mod de preparare

Intr-un vas amestecam napolitanele zdrobite cu untul si apoi le presam ca blat, in forma de tort detasabila.

Dam la rece imediat.

Crema:

Zdrobim napolitanele.

Batem la mixer branza pana devine cremoasa( 1 min), apoi zaharul, adaugam napolitanele, ouale pe rand, vanilia si smantana.

Scoatem blatul din frigider  si turnam crema.

Asezam forma pe tava de cuptor( va curge poate putin unt)

Dam la cuptor o ora la 180 grade( sau 55 min) .

Dam la rece inainte sa turnam glazura.

Glazura:

Punem pe foc frisca si untul dam fix un clocot si apoi turnam peste ciocolata bucatele. Lasam cinci minte si apoi amestecam bine. Lasam putin la rece si turnam peste tarta.

Aceasta tarta e ideala dupa o zi de tinut la rece...

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate cheesecake cu crema de napolitane" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (47)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Negresa cu gem de prune ( de post )

Postat de caroline

Negresa cu gem de prune ( de post )

Punem intr-un bol apa impreuna cu zaharul si mixam la treapta cea mai mica a mixerului pana ce zaharul s-a topit . Adaugam uleiul si mixam usor in continuare.  Punem faina cernuta...

Citeste continuarea

Desert pasca cu aluat fraged si merisoare

Postat de Corina33

Desert pasca cu aluat fraged si merisoare

Pregătim întâi aluatul: se mixeaza ouăle cu zahărul și vanilia, se adaugă uleiul, iar la sfârșit făina, praful de copt și coaja de lămâie. Se frământă...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.01.2011, 19:28
pe-asta n-o stiam ...trebuie sa fie tare buna
la 08.01.2011, 19:31
interesanta combinatie,la favo
la 08.01.2011, 19:33
am incredere in ruxy ca este foarte buna,te las si pe tine,Cris sa o incerci si apoi urmez
la 08.01.2011, 19:34
Corina cred ca merita sa o fac
la 08.01.2011, 19:34
Mai slabesc eu.....

Vezi toate comentariile (47)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking