Chocolate cheesecake cu crema de napolitane

Postat de RuxyRux in Prajituri
8 Ian 2011 | 5730 vizualizari
Chocolate cheesecake cu crema de napolitane

Blat de napolitane, crema de branza , ciocolata si napolitane si glazura cremoasa de ciocolata...yammyyyyyyy

Ingrediente

Blatul:
  • 240 gr napolitane cu ciocolata zdrobite
  • 100 gr unt
Crema:
  • 700 gr branza dulce
  • 225 gr zahar
  • 5 linguri cacao
  • 3 oua mari
  • 2 esente vanilie
  • 300 gr napolitane de ciocolata zdrobite
  • 250 gr smantana
Glazura:
  • o ciocolata si un sfert neagra
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri unt
  • 80 ml frisca lichida    

Mod de preparare

Intr-un vas amestecam napolitanele zdrobite cu untul si apoi le presam ca blat, in forma de tort detasabila.

Dam la rece imediat.

Crema:

Zdrobim napolitanele.

Batem la mixer branza pana devine cremoasa( 1 min), apoi zaharul, adaugam napolitanele, ouale pe rand, vanilia si smantana.

Scoatem blatul din frigider  si turnam crema.

Asezam forma pe tava de cuptor( va curge poate putin unt)

Dam la cuptor o ora la 180 grade( sau 55 min) .

Dam la rece inainte sa turnam glazura.

Glazura:

Punem pe foc frisca si untul dam fix un clocot si apoi turnam peste ciocolata bucatele. Lasam cinci minte si apoi amestecam bine. Lasam putin la rece si turnam peste tarta.

Aceasta tarta e ideala dupa o zi de tinut la rece...

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate cheesecake cu crema de napolitane" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (47)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Desert prajitura Alba ca Zapada

Postat de mirela0911

Desert prajitura Alba ca Zapada

Mai intai se pregateste crema pentru a avea timp sa se raceasca. Crema: Intr-o cratita cu fundul dublu se pune faina, zaharul si se toarna laptele apoi in fir subtire amestecand bine pentru a...

Citeste continuarea

Moelleux au chocolat

Postat de andaoana

Moelleux au chocolat

Foarte important este sa pregatim cuptorul , il preincalzim la 210 grade. Untul moale il batem cu mixerul impreuna cu zaharul pana devine cremos . Ciocolata o topim pe bain marin sau in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.01.2011, 19:28
pe-asta n-o stiam ...trebuie sa fie tare buna
la 08.01.2011, 19:31
interesanta combinatie,la favo
la 08.01.2011, 19:33
am incredere in ruxy ca este foarte buna,te las si pe tine,Cris sa o incerci si apoi urmez
la 08.01.2011, 19:34
Corina cred ca merita sa o fac
la 08.01.2011, 19:34
Mai slabesc eu.....

Vezi toate comentariile (47)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking