Cimbru pentru iarna

Postat de Bunica in Conserve
23 Aug 2013 | 6759 vizualizari
Cimbru pentru iarna

Stiu ca o sa spuneti ca se gaseste in magazin,dar parca e mai aromat cel uscat de noi.

Ingrediente

  • 10 legaturi de cimbru verde

Mod de preparare

Cimbrul se spala,se sterge cu un prosop si se pune la uscat intr-un loc umbros si aerisit.

Dupa cam 14 zile se iau crengutele,se freca intre palme.

Tulpinile se dau de-o parte.

Se pune praful obtinut intr-un borcan si se pastreaza in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cimbru pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cotlet de porc aromatizat

Postat de panacris

Cotlet de porc aromatizat

De data aceasta am folosit clasicul vas de lut. Acesta în primul rând se lasă la “umezit” adică se pune în chiuveta temeinc curățată cca. 20 minute în apă...

Citeste continuarea

Ciorba de fasole cu leustean, de post

Postat de autodiag

Ciorba de fasole cu leustean, de post

Fasolea se pregateste de seara: se alege (se indeparteaza boabele stricate), se spala in 2-3 ape si se pune la fiert. Dupa ce da in cateva clocote, se da deoparte, se acopera cu un capac si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.08.2013, 12:06
Asa il facem si noi
la 23.08.2013, 12:10
Buna idee abea astept sa ajung la piata sa cumpar cimbrul
la 23.08.2013, 12:12
Se gaseste in gradina la mama.....
la 23.08.2013, 12:13
la 23.08.2013, 12:14
si eu fac la fel,dar crengutele nu le las chiar goale pentru ca le strang iar iarna pun cate o crenguta la bors de fasole,de zarzavat,mai pun 1-2crengute pe fundul vasului cand fac sarmalute sau chiar si la varza calita;in concluzie in bucataria mea,totul se transforma
scuze daca am scris prea mult

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking