Ciocanele de pui cu ciuperci si porumb murat

Postat de MotanLaOale in Pui
24 Feb 2013 | 3292 vizualizari
Ciocanele de pui cu ciuperci si porumb murat

Ingrediente

  • 4 ciocanele
  • 1 ceapa
  • 400g ciuperci (conserva)
  • 200g porumb murat
  • 3 linguri ulei
  • 200ml vin alb
  • oregan
  • cimbru
  • rosmarin
  • boia
  • vegeta
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Ciocanelele se curata bine , se spala, si se usuca de apa.

Se presara cu vegeta, piper, boia pe toate partile.

Intr-o tava se pun 3 linguri de ulei.

Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune in tava.

Ciupercile se scurg bine si se pun peste ceapa.

Porumbul murat se scurge si se pune in tava.

Se presara condimentele cimbru, rosmarin, oregano, boia, piper, sare.

Se pun si ciocanelele in tava si se picura putin ulei pe ele.

Se toarna vinul si apa daca mai este nevoie si se introduce in cuptor pentru 35-40 minute.

Din cand in cand se intorc ciocanelele si se ung cu sos.

Cand carnea este facuta si s-a rumenit frumos este gata.

Se poate servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu ciuperci si porumb murat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe de pui pane

Postat de deyutzky

Pulpe de pui pane

Pulpele le spalam si le punem la fiert in apa cu putina sare. Le lasam sa fiarba 15-20 minute, astfel incat sa nu se despinde pielea de pe os.  Dupa ce le-am fiert le potrivim de sare si...

Citeste continuarea

Ciocănele de pui a la Padre

Postat de panacris

Ciocănele de pui a la Padre

Ciocănelele se spală sub jet de apă rece, eventula se curăță de tuleile rămase, apoi se asezonează de sare aromată și puțin ulei de măsline, se așează artistic într-o tavă...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.02.2013, 12:51
multumesc pentru masa!
la 24.02.2013, 13:01
ce bine arata pulpitele
la 24.02.2013, 13:04
Multumesc
la 24.02.2013, 13:05
Motanele faci pofte pofticioase,pe aici !
la 24.02.2013, 13:11
Ma primesti la masa??

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking