Ingrediente
- Ciocănele de pui 8 bucăți,
- Sos de soia cca. 100 ml.,
- Busuioc usca mărunțit 1 linguriță,
- Piper negru proaspăt măcinat 1 linguriță,
- Boia de ardei dulce 1 linguriță,
- Bere neagră 250 ml.,
- Legume chinezești (muguri de fasole mung, ardei, praz, ceapă, muguri de bambus, ciuperci mung) cca. 450 g.
Mod de preparare
Se prepară un sos din busuioc, piper și sosul de soia, se trec ciocănelele prin acest sos și apoi se așează în vasul ceramic al aparatului slow cooker Crock-Pot și se adaugă berea și sosul rămas. Aparatul se conectează la sursa de curent, apoi se pornește și se setează la nivelul HIGH pentru 60 de minute. După ce s-a scurs timpul, se scot ciocănelele, se lasă la cald, în sosul rămas se adaugă legumele chinezești, se asezonează de sare dacă mai este nevoie, atenție sosul de soia e deja sărat, apoi se lasă la gătit, tot la programul HIGH, 30 de minute.
Apoi se adaugă ciocănelele și se mai lasă la gătit, ca să se împrietenească aromele încă 30 minute la nivelul HIGH.
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu legume chinezesti la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|