Ingrediente
- 10 cartofi
- 9-10 ciocanele
- un ardei mare rosu
- 2 cepe rosii
- 2 morcovi
- 3 catei de usturoi
- foi de dafin
- condiment pentru carne( barbeque de pui asa se numeste condimentul, e de la knorr)
- ulei 200 ml
- un pahar mare de vin alb
- o cana mare de apa
- busuioc si oregano
Mod de preparare
Carnea o spalam bine si o condimentam cu barbeque de pui,legumele le curatam si le taiem in functie de preferinta.
Dupa ce ati facut legumele le puneti in tava iar deasupra puneti carnea.
Presarati cu sare, piper , oregano si busuioc.
Foile de dafin le asezam si pe ele in tava, iar usturoiul il taiem si-l adaugam.
Inainte de a baga la foc punem, uleiul, vinul si apa, apoi dam la foc pana vedem ca s-a rumenit carnea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (9)
|