Ciolan afumat la cuptor cu cartofi copti

Postat de gugugh in Mancaruri cu carne
21 Oct 2010 | 27779 vizualizari
Ciolan afumat la cuptor cu cartofi copti

o bunatate greu de refuzat

Ingrediente

  • 1 ciolan afumat cu os
  • sare, piper, cuisoare,usturoi
  • cartofi ( nr dupa preferinta)
  • putina branza telemea
  • optional :smantana

Mod de preparare

Ciolanul se aseaza intr.o tava. se impaneaza cu catei usturoi si cuisoare. Se baga la cuptorul preincalzit in primele 10 min la foc iute apoi se pune folie de aluminiu si se reduce focul. Se lasa asa vreo 2-3 ore sa se patrunda bine si sa se rumeneasca frumos.

Dupa ce e gata , trecem la cartofi ii curatam de coaja , si ii crestem dar nu pana jos, se pun in folie de aluminiu si la cuptor cu ei la foc mai iute. ii intepam cu o scobitoare si daca trece testul scobitorii sunt gata. Ii scoatem din tipla si intre crestaturi punem bucatele de branza.

Se servesc fie cu smantana fie cu ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat la cuptor cu cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Perisoare in sos de usturoi verde

Postat de merisor67

Perisoare in sos de usturoi verde

Pentru perisoare, amestecam carnea cu ceapa trecuta prin masina de tocat, patrunjelul tocat marunt, condimentele, orezul si ouale, omogenizam bine compozitia si incepem sa formam perisoarele de...

Citeste continuarea

Mancare de cartofi cu ardei copt si carnati

Postat de katty

Mancare de cartofi cu ardei copt si carnati

Crestam carnatii in 2-3 locuri si ii punem la rumenit intr-o cratita in uleiul incins. Cand s-au rumenit frumos pe toate partile ii scoatem intr-o farfurie. In uleiul ramas calim ceapa tocata fin....

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.10.2010, 17:23
la 21.10.2010, 18:25
si eu vreauuu
la 21.10.2010, 19:52
nu nuuuuuuuuu nici nu te refuz 5 furci si bine-ai venit
la 21.10.2010, 21:27
Mai ai si pentru mine?
la 21.10.2010, 22:53
din pacate am papat totul insa pot repeat retat si va invit fetelor sa papam impreuna, e un deliciu

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking